Дадоха на Меган Маркъл и принц Хари пробен период от година (Какво ще се случи след нея?)

Гласувайте за статията

Източник с нови разкрития за Меган Маркъл и принц Хари

В началото на тази година Меган Маркъл и принц Хари хвърлиха най-неочакваната и шокираща бомба на годината, която разтърси не само Великобритания, но и целия свят. Те обявиха, че напускат кралското семейство, защото искат да бъдат „финансовото независими“.

Доскоро не се знаеше кога ще напуснат официално. Преди близо седмица най-накрая се появи информация, че херцозите на Съсек ще останата на своя „пост“ като висши членове на кралското семейство до края на март. От 1-ви април те вече няма да бъдат част от Бъкингамския дворец. А сега източник, близък до кралското семейство, издаде нови подробности за Мегзит.

Собствена организация

Меган Маркъл и принц Хари ще прекарват времето си както във Великобритания, така в Северна Америка,  че и в Канада. Те ще продължат да работят в тясно сътрудничество с организациите, които са покровителствани от Обединеното кралство и страните от Общността. Но през годината те ще положат усилия и за създаването на собствена организация с нестопанска цел.

„Подробности за тази нова организация ще бъдат оповестени по-късно тази година. Като цяло темите на тяхната работа ще останат непроменени: насърчаване на младите хора и повече и по-достъпна информация за психичното здраве като цяло“, издаде източникът от Бъкингамския дворец.

Последното събитие, на което Меган и Хари ще се появят като висши членове на кралското семейство, ще бъде музикалният фестивал Маунбатън. Той ще се проведе на 7-ми март в Лондон. Източникът от Бъкингамският дворец добавя, че след година кралското семейство ще преразгледа постигнатото споразумение с херцозите на Съсекс.

„Пробен“ период

„Тъй като нямаше друг подобен на техния случай, включващ финансова независимост на Меган и Хари, членовете на кралското семейство и херцозите на Съсекс се съгласиха на „пробен“ период от 12 месеца, за да гарантират, че споразумението работи еднакво добре за всички страни“, допълва източникът.

Междувременно се разбра, че принц Хари ще запази своя чин „майор и капитан от 3-ти ранг на Кралския флот на Великобритания“ през този период. Но няма да може да използва почетните си военни постове.

Освен това през въпросните 12 месеца херцозите на Съсекс няма да бъдат назначавани и на нови длъжности, свързани с британското кралско семейство.

Меган Маркъл и принц Хари с "пробен" период от 12 месеца сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари с „пробен“ период от 12 месеца сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Все още не е напълно решено дали принц Хари и Меган Маркъл ще могат да използват думата и титлите „кралски“  в своите нови начинания. На този етап кралица Елизабет Втора е склонна да им забрани това. „, допълва източникът на Бъкингамския дворец. Хари пък отвърна на баба си, че тя „не притежава правата върху думата „кралски“, пише fakti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар