Силвия Кацарова се събра с по-младия си мъж

Гласувайте за статията

Силвия Кацарова и Любомир, който е по-млад от нея с 10 години, отново са заедно

След кратко прекъсване любовната приказка на Силвия Кацарова и Любомир продължава. Приближени до нея споделят, че тя отново се е събрала с втория си съпруг– милионера Любомир Димитров. Той е по-млад от нея с цели 10 години.

Говори се, че причина за временната им разделя е била аферата на бизнесмена с друга жена.

Години наред двамата избягваха да се появяват в публичното пространство. Но сега потвърдиха, че всичко в брака им е наред.

Милионерът се появи на представянето на биографичната книга на изпълнителката. Събитието се състоя в известна столична зала, където Любомир гледаше Силвия от първия ред.

Организацията на пищното събитие е изцяло за негова сметка. По случай този повод певицата получила и друг подарък от щедрия си любим – нов джип „Ауди“, чиято стойност е 100 000 лева.

„Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива?! С Любомир много се разбираме. Спокойни сме. Той винаги е до мен и много ми помага. Той ме придружава и на някои участия. Често пътуваме заедно“, споделя певицата, която се венча за милионера на пищна венчавка през 2011 година. Сватбата се състоя, малко след като тя навърши 56 години.

Интересен факт е, че двамата съпрузи на Силвия Кацарова се разбират чудесно и нямат нищо против да са в една компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар