Хороскоп за 25 февруари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Нерешен минал проблем има своите последствия. Опитайте да се справите с тях колкото можете по-бързо. Обърнете внимание на финансовото си състояние – вероятно не сте забелязали затрудненията напоследък. Ще се наложи да се ограничите от някои удоволствия, но за кратък период от време. Иначе казано, минете на пестелив режим.

Скорпион
Обърнете внимание на хората около вас. Напоследък сте имали много работа, което ви е накарало да се фокусирате само върху себе си и задълженията ви. Някой приятел ще има нужда от помощ – отзовете се солидарно. Ще се справите с проблема бързо, а след това се насладете на приятната компания и атмосфера.

Стрелец
Имате малко работа за днес, но това не значи да я направите в последния момент. Опитайте да приключите с нея колкото се може по-бързо, за да може да отделите остатъка от деня за развлечения. Ще намерите интересен начин да разнообразите хобито си. Прекарайте вечерта със семейството си в домашен уют.

Козирог
Денят ви ще е стресиращ и натоварен, но продуктивен. Ще успеете да се справите със задачите си навреме и да изапочнете да работите върху утрашните. Въпреки това не се преуморявайте – оставете част от работата си и за утре. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от помощта ви.

Водолей
Ще получите неочакван доход, който ще ви зарадва. Обърнете внимание на бъдещите планове – ако имате нужда, обсъдете някои от тях с близките си. Ще се появи идеята за пътуване, която много ще ви хареса. Определете дестинацията и започвайте подготовката, като правите спестяване.

Риби
Намирате се на кръстопът и се чувствате объркани. Споделете дилемата с някой близък и опитайте да намерите решение заедно. Ако не успеете, не го мислете повече – имате нужда да се фокусирате върху изпълнението на задачите си. Спонтанна среща със стар познат ще подобри настроението ви и ще повдигне духа ви.

Хороскоп за първите 6 месеца може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар