Хороскоп за 25 февруари, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Ще получите критики относно изпълнението на някоя задача. Опитайте се да не я приемате лично и да се вслушате в нея. Ще успеете да подобрите работата си. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство, но все пак нямайте големи очаквания.

Телец
Опитайте да останете фокусирани върху вашите задачи. Забелязвате неща, които не ви харесват в чуждата работа, но е най-добре да не се месите – не се разсейвайте от задълженията си. Нови възможности ще се появят за париерното ви развитие. Ще получите вълнуваща новина, чието тълкование не е еднозначно.

Близнаци
В началото денят ще ви се стори скучен и бавен. Не се заблуждавайте – обстановката на работното ви място ще е напрегната и интересна. Няма да срещнете затруднения, но ще сте разсеяни. Правете кратки и чести почивки, за да съберете мислите си и да се концентрирате върху най-неотложните задачи.

Рак
Не очаквайте определен човек да изпълни всяко ваше желание – някои неща не зависят от него. Фокусирайте се над хубавите неща от деня. Ще опознаете нов колега и ще намерите много общо помежду ви. Прекарайте време с близките си – някой ще има нужда от подкрепата ви, така че му отделете време, колкото е необходимо.

Лъв
Обърнете внимание на себе си днес. Имате нужда да организирате всичко около вас – работното място, проектите и задълженията си. Без ясен график има голям шанс да объркате плановете си за деня. Ще се наложи да поработите отсега и за следващите дни. Отделете време само за себе си и си починете, както вие назмерите за добре.

Дева
Ще се наложи да вземете решение днес. Ако нямате време да обмислите ситуацията напълно, попитайте някой близък за неговото мнение. След като сте направили избора, не мислете повече за него – имате нужда да се фокусирате върху изпълнението на задачите си, а това само ще ви натовари излишно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар