Деми Ловато не се срамува от тялото и килограмите си! (още подробности)

Гласувайте за статията

Деми Ловато не се срамува от тялото си!

Деми Ловато се завърна отново на сцената. След като прекрати изявите си, защото лекуваше наркотичната си зависимост, тя изпя „Anyone“ на сцената на наградите „Грами“, участва и на Супербоул. Изпълненията й трогнаха феновете й, които чакаха с нетърпение нещо ново от нея.

Деми Ловато

Деми Ловато не се срамува от себе си и визията си

Публикувайки обща снимка с Ашли Греъм в Instagram, Ловато сподели, че си е прекарала чудесно по време на снимките на епизода. Тя благодари на пищния модел за поканата да разкаже как е започнала да харесва тялото си и говори за стереотипите за жените в обществото.

Говорейки за всичко онова, което преживя до момента, изпълнителката разкри в предаването на модела, че вече не се срамува от тялото си. В интервю за подкаста „Pretty Big Deal“, тя разкри, че се е научила на себеуважение. Нещо, което не познавала преди да започне терапията.

„Когато се погледна в огледалото и имам негативни мисли, не спирам да си повтарям: Не, ти си красива, ти си невероятна. Аз те обичам. Ти си перфектна“, обясни тя пред Греъм.

Ловато изтъкна, че много често я критикуват за визията. И най-вече за това, че е напълняла, но не знаят какво й се е случило. Тя коментира още, че просто се е научила да си повтаря по-често: „Ти си здрава и аз те приемам такава“.

Според Деми, хейтът от страна на хората около нея винаги я е притеснявал, но с времето тя е открила как да не му обръща внимание:

„Много бих искала да съм на място, където да кажа, че се чувствам уверена в своето тяло, но реалността е друга“.

След като започнала да се грижи повече за себе си, певицата има друго виждане за нещата. Тя разказва, че вече не се мери колко тежи всеки ден. И дори в момента няма представа колко показва кантарът, когато се качи върху него.

„Най-сетне се освободих от това, защото не знам колко тежа и това е най-отпускащото нещо, което някога съм изпитвала в целия ми живот“, разказва още Ловато.

Ашли Греъм, която е една от звездите, насърчаващи жените да харесват телата си, поздрави изпълнителката за промяната й.

След като отказва наркотиците през 2018 г. и подобрява психичното си здраве, Деми Ловато споделя, че се чувства като боец, който може да се справи с всичко, което изникне на пътя му.

Тя е категорична, че заставайки пред огледалото, в него тя вижда една наистина силна жена, за която женските стереотипи не значат нищо.

„Никога не съм била по-балансирана със себе си от сега. Животът не си струва да се живее, ако го живееш заради другите. Нещата няма да работят, ако ги правиш заради другите“, разказва тя пред „Teen Vogue“.

Съвсем скоро тя ще влезе в ролята на водеща – на собственото си токшоу, което ще се излъчва на стрийминг платформа.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар