Джулиана Гани чукна 29 в пловдивски клуб! (виж тук)

Джулиана Гани чукна 29 в пловдивски клуб! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани чукна 29 години в пловдивска дискотека!

Черна торта с пера разряза Джулиана Гани за рождения си ден. На 21 февруари плеймейтката стана на 29 години и по този повод направи грандиозно парти в известна пловдивска дискотека.

Джулиана Гани

Джулиана Гани стана на 29 години

„Звучи сякаш много бързо е преминал денят, а всъщност осъзнах, че не е било ден, а живот. Сега е времето да върнеш лентата назад и да си спомниш всички трудни моменти и всички близки хора, които са останали до теб!

Всички малки неща, които карат една жена да сияе и най-вече малкото чудо-наречено ДЕТЕ!“, написа Гани във Facebook.

Рожденичката показа снимки, на които се вижда, че е сменила два тоалета за своя празник. Един от тях е дълга черна рокля с множество пера, дело на дизайнера Христо Чучев, пише Слава.бг.

Джулиана е избрала и украса в черно за декориране на заведението. Малко преди купона Джулиана Гани сподели снимка, на която с годеника й Илиян Найденов държат малкия Давид. Към нея пише:

„Благодаря ти, Господи! За първи път празнувам рождения си ден и нямам какво да си пожелая повече! Чувствам се най-щастливата жена на света! Всъщност като се замисля имам едно желание! Моля те, спри времето за да останем така завинаги!“.

Плеймейтката и фитнес инструкторът станаха родители в края на миналата година, като наскоро направиха погача, за да почерпят за здравето на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар