Ти да видиш! Мис България изригна: Конкурсът е фалш! (виж тук)

Ти да видиш! Мис България изригна: Конкурсът е фалш! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мис България Радинела Чушева много разочарована от организаторите на конкурса!

Мис България 2019 е разочарована от организаторите на конкурса. Радинела Чушева сподели, че не е получила никаква реализация и подкрепа от тях. Тя очаквала да се включи в благотворителни и еко каузи, но това не се случило.

Мис България

Мис България Радинела Чушева е ядосана на организаторите на конкурса

Припомняме, че организатор и лицензиант на конкурса за най-красива българка е модна агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова.

Тази година шоуто за избор на миска мина под мотото „Зелена планета – свеж въздух“. Като организаторите се обявиха защита на планетата ни от глобалното замърсяване.

Бившата адреналинка споделя, че е разочарована още повече, защото тя няма право да участва в световния финал Мис Свят, което обаче не и никаква новина.

От години „Интерсаунд” нямат право да плащат финалистки на мис свят, а Чушева можеше да разбере това с едно бързо търсене в Гугъл, преди да реши да участва.

Радинела Чушева споделя, че конкурса е фалш, а организаторите нямат никакво отношение към победителката.

Явно миската е очаквала да стане следващата Жени Калканджиева или Антония Петрова, но участието й в „Черешката на тортата” показа, че е доста далеч от тях. Каквито и сметки да си е правила…

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар