Ето защо Ненчо Балабанов вече не имитира Бойко Борисов!

Ето защо Ненчо Балабанов вече не имитира Бойко Борисов!
5 (100%) 1 vote

Ето защо Ненчо Балабанов спря да имитира премиера Бойко Борисов!

Ненчо Балабанов, който играе Христо в новия сериал „Ол инклузив” по Нова телевизия, вече не имитира Бойко Борисов. Актьорът стана популярен именно като отличен „двойник” на премиера, наподобяващ и гласа, и интонацията, и мимиките му, но вече е загърбил тази си роля.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов иска да се развива, а не да тъпче на едно място като вечния имитатор на премиера Бойко Борисов

„Мисля, че й мина времето. Беше забавно година-две, но усещам, че се изтърка. Не смятам, че трябва да ме помнят с това хората”, казва Балабанов.

И признава, че непрекъснато получавал оферти да се изявява по частни купони, имитирайки Бойко Борисов, но отказва дори най-съблазнителните предложения. Целите му са далеч по-високи от тези.

Днес Ненчо Балабанов мечтае за свое предаване. Актьорът, станал популярен и като водещ на предаването „Господари на ефира”, не е предприел конкретни стъпки към сбъдването на професионалната си мечта. Вярва, че това ще се случи от само себе си.

Според източници той е ходил на кастинг за новото вечерно шоу на Би Ти Ви и дори е бил пред подписване на договор. В последния момент обаче медията реши да заложи на слабоизвестния Николаос Цитиридис.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар