Графа: С Камелия често се закачаме! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Графа и Камелия не спират да се шегуват помежду си в „Гласът на България“

Минути след старта на седмия сезон на „Гласът на България“ специален гост на Венета Райкова в „Папараци“ бе Графа. Той разказа, че и четиримата треньори много се забавляват за поредна година да са част от този формат, но и не скри, че носят голяма отговорност.

„Тази година конкуренцията е огромна между треньорите. Момичетата определено са се активизирали и много са се амбицирали да ни бият. Господин Лечев е с две корони, аз имам само една, така че Камелия и Михаела Филева със зъби и с нокти ще се борят за победата“, сподели Графа пред Венета Райкова.

Певецът разказа още, че от първия снимачен ден на „Гласът на България“ двамата с Камелия се закачат и шегуват помежду си. „Когато не са включени камерите, е много смешно, защото и четиримата по някакъв начин се допълваме, въпреки че сме много различни. А с Камелия в границите на възпитаното се шегуваме. Тя е много искрена, пряма и не се прави на някоя, която не е“, разкри треньорът в „Гласът на България“.

Въпреки че има много ангажименти, Графа сподели, че винаги гледа да намери време за семейството си, колкото и малко да е то. „Така си организирах ежедневието, че когато не съм на участие или концерти, съм с децата си и съпругата ми. Работя си от вкъщи. Аз карам децата си на училище. Тези минути в началото на деня са много ценни за мен, макар да са само 15-20. Това си е наша традиция“, с усмивка разказа певецът в студиото на „Папараци“, пише btv.bg.

Закачките на Графа и Камелия в "Гласът на България" са само в рамките на предаването сн. btv.bg

Закачките на Графа и Камелия в „Гласът на България“ са само в рамките на предаването сн. btv.bg

А дали Графа ще успее да грабне победата в този сезон на „Гласът на България“? Или някой от останалите членове на журито ще му я открадне? Предстои да видим в следващите няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар