Деси и Сашо сватосали водещата Поли Гергушева! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Сашо и Деси сватосали Поли Гергушева и Мечкуев!

Поли Гергушева се запознала с бъдещия си мъж Борис Мечкуев благодарение на предаването „Преди обед” с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев.

Поли Гергушева

Поли Гергушева трябва да „целува ръка“ на Деси и Сашо

Мечкуев, който е поредно поколение художник, бил поканен да разкаже за пътешествието си в Южна Америка в студиото. И докато паркирал автомобила си пред телевизията, видял за първи път Гергушева.

Тя била на работа и с интерес изслушала разказа му за екскурзията, а после поразпитала за него. Техни общи приятели ги запознали, а Мечкуев я поканил на първа среща преди да замине в командировка.

Времето, в което били разделени, им показало, че не могат един без друг и двамата заживели заедно. Годежен пръстен водещата получила на ски писта вечерта, след като повечето любители на белите спортове си били тръгнали.

„Беше точно както си го представях и исках-интимно, без много хора, защото аз не харесвам предложенията на публични места като концерти“, обясни телевизионерката.

Гергушева пази в тайна подробности за сватбата си, като издава само че ще бъде през август на морето. Тогава предаването „Култ”, което тя води, ще излезе в отпуск и красавицата ще има достатъчно време да бъде до съпруга си.

Поли седна в стола на водеща, след като предишното лице на предаването Петя Дикова забременя с първия си син.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар