Актрисата Диана Димитрова неузнаваема на 20 години! (още разкрития)

Актрисата Диана Димитрова неузнаваема на 20 години! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Диана Димитрова признава, че е била тотално различна на 20-годишна възраст!

Невероятна метаморфоза е преживяла актрисата Диана Димитрова, станала популярна като доктор Зорница Огнянова от сериала „Откраднат живот”. Чиито девети сезон ще стартира тази седмица по Нова телевизия.

Диана Димитрова

Диана Димитрова е била различна и много щура преди девет години

Брюнетката показа снимка от преди 9 години, на която е неузнаваема. 20-годишната тогава бъдеща звезда изглежда по-скоро като хулиганка, отколкото като шармантната дама, която към днешна дата се появява по светски събития и заслепява всички със своя блясък.

„Преди 9 години. Все още не ми пука дали се „вписвам”. Какъв маскарад и пиршество на фалшиви герои! Отказвам да участвам”, коментира снимката си Диана.

Не е ясно кого има предвид под „фалшиви герои”. Всички се надяват, че това не са колегите й от медицинския сериал, който я превърна в любимка на родната публика, пише Уикенд.

Припомняме, че наскоро Диана Димитрова взе на подбив моделки, певици и плейметки, които прибягват до фотошоп в Инстаграм.

Тя самата пусна снимка, с която уж сравнява реалната си визия с тази в социалната мрежа, но разлики при нея не се откриват, както забелязаха и последователите й.

Провокацията на д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот“ срещна подкрепа сред феновете й, които я поздравиха не само за красотата, но и за чувството й за хумор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар