Антон Хекимян с ново гадже, купува й плюшени мечета!

Антон Хекимян се радва на ново гадже, обсъждат го колегите му от Би Ти Ви. Водещият на „Тази сутрин” от известно време непрекъснато е в приповдигнато настроение. А тази промяна не остана незабелязана от околните. [caption id="attachment_620172" align="aligncenter" width="240"]Антон Хекимян Антон Хекимян с ново гадже[/caption] Журналистът не крие, че е работохолик, ала напоследък бил по-разсеян, не успявал лесно да се съсредоточи върху професионалните ангажименти и мислите му сякаш се реели другаде. Запознати издават, че Антон със сигурност има нова тръпка отскоро, но самоличността на актуалната му приятелка (или приятел) все още не е известна. На 14-и февруари папараци на вестник „Уикенд” забелязаха Хекимян да избира подарък в популярния магазин за евтини стоки „Джъмбо”, намиращ се на столичния булевард „България”.

Навръх празника на влюбените водещият купи огромен плюшен мечок - по всяка вероятност изненада за гаджето му. Симпатичната мека играчка му струваше едва 39,99 лв., така че явно на Антон не му се ще да се охарчва даже за половинката си.

В медийните среди отдавна се говори, че той е много стиснат и видяното през обективите на нашите фотографи само потвърждава слуховете. Стискайки здраво мечока в ръцете си, журналистът се добра до една от касите, за да плати. Касиерката му помогна да натъпче подаръка в найлонова торбичка и доволен от изгодната покупка, той се отправи към изхода на магазина. Последната известна връзка на водещия бе с репортерката Василена Гръбчева. С днешна дата чаровната блондинка има дъщеря от неврохирурга Асен Цеков и напълно е забравила за миналото си с Хекимян. Говори се, тя зарязала Антон заради работохолизма му. Освен това искала семейство и деца, които той отказвал да й даде. След раздялата водещият дълго време остана сам, дори по почивки ходеше само с майка си Златка или племенниците си. По едно време даже започна да излиза предимно в мъжка компания, което поднови пикантните слухове от миналото му. Сега обаче положението е различно и в сърцето на Антон най-сетне отново са се появили романтични трепети. „Много е потаен, не разказва нищо за гаджето си, но определено е влюбен”, коментират хора от обкръжението на тв звездата.