Азис нарече Мерилин Монро първата чалга фигура (Изпълнителят даде шокиращо интервю)

Гласувайте за статията

Азис се има за Майкъл Джексън

Азис шокира с интервюто си за „Неделята на NOVA“. Пред Мариян Станков-Мон Дьо поп фолк изпълнителят изповяда душата си, броени дни след като загуби своята баба. Азис сподели, че не всеки има право да говори за него и се нарече „Безценен“.

„Трябва да си изключително фин, деликатен и много търпелив, за да можеш да сложиш етикет и заглавие на Азис. Не всеки има право да говори за него. Много е тъжно, когато сам трябва да сложиш своята цена. Аз предпочитам да се наричам Безценен“, заяви поп фолк изпълнителят  пред Мариян Станков-Мон Дьо.

На въпрос на водещия дали може да се каже, че Азис е Майлъл Джексън на чалгата, певецът отговаря: „Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже“.

Азис не крие, че всеки ден търси отговор на въпроса кой всъщност е той. „На въпроса „Кой съм аз?“ си отговарям ежедневно. Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-тъжната, пълна с информация, а аз всъщност съм един празен, сив човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета. Ти на това как му казваш?“, споделя още той, пише nova.bg.

Поп фолк изпълнителят разкрива още, че още от малък е бил много смел. „От дете ми казваха, че съм доста „флексибъл“. Можех да лъжа, можех да мамя. Можех да се смея, можех да плача. Не съм бил никога наивен, напротив – винаги съм бил прекалено смел“, заявява Азис.

Поп фолк изпълнителят не съжалява, че е станал звезда, но грешка според него е това, че се е родил на неправилното място. „Грешката е, че съм се родил на неправилното място“, казва той.

За чалгата и Мерилин Монро

Според Азис чалгариязацията датира от много отдавна, още от появата на Мерилин Монро. „Тя датира още от 50-те и 60-те години с появата на Мерлин Монро. Това е първата чалга фигура в историята на света. Платинено руса, ярко червено червило, рокля с диаманти, стремеж към лъскавото, спането с президенти. Не ти ли напомня това на днешните момичета?“, коментира певецът.

Азис се има за Майкъл Джексън на чалгата сн. nova.bg

Азис се има за Майкъл Джексън на чалгата сн. nova.bg

За него „стремежът към скъпото и луксозното е чалга“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар