Стана ясно кой ще журира новия сезон на „Като две капки вода“

Гласувайте за статията

Член от журито посочи, че ако някой иска приоритет, знае кой е човекът

Броени часове преди старта на „Като две капки вода“, вече е ясно кой ще журира новия сезон.

От кухнята на „Като две капки вода“ издават, че актьорът Юлиан Вергов ще е част от журито на шоуто за имитации.

"Като две капки вода"

Член от журито посочи, че ако някой иска приоритет, знае кой е човекът

Всъщност тази роля му е добре позната, защото сме свидетели на това колко добре се справи и в предишния сезон на формата. Новината за старото ново попълнение в отбора на журито, бе обявена лично от продуцента Маги Халваджиян в сутрешния блок на Нова тв.

Както вече се знае, осмият сезон на „Като две капки вода“ стартира тази вечер от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия.
Можем да предположим, че Вергов ще бъде отново балансьор в журито, както потвърждава и самият той с думите: „Ако някой иска приоритет, аз съм човекът, на който може да се плати“.

А Маги Халваджиян веднага го контрира с усмивка и с репликата: „Казваш го на всеослушание, вече има нов главен прокурор. Иван Гешев как ще погледне на това? Той се бори с корупцията. Да не нахлуят качулките?“

Стана ясно още, че за първи път участниците сами ще избират песните си, но това ще е само в тазвечершното шоу. Припомняме, че досега в първото издание на шоуто виждахме запис на звездите, които натискат „бутона на късмета“, за да разберат какво ще изпълняват.

Сред звездните участници тази година са Луна, Дара, Димитър Маринов, Фики Стораро, Галя от „Каризма“, Тото от „Скандау“, Маги Джанаварова и Алисия, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар