Не е за вярване какви колосални суми са прибрали участниците в „Черешката на тортата“

Гласувайте за статията

Феновете на кулинарното предаване са крайно разочаровани

Голяма част от почитателите на кулинарното предаване „Черешката на тортата“ останаха без думи, след като научиха какви колосални суми са прибирали участниците.

Убедени сме, че и на вас ще ви е трудно да повярвате колко щедро са възнаграждавани звездните ни участници в „Черешката на тортата“ за всеки снимачен ден, който отделят за продукцията.

"Черешката на тортата"

Феновете на кулинарното предаване са крайно разочаровани

Оказва се, че тв кулинарите прибират „скромната“ сума от 1500 лв., само за да запретнат ръкави и да готвят пред камерите на Нова телевизия. За всеки един снимачен ден звездните гости в шоуто пък прибирали по 300 лв.
Отделно от това получавали и по още 140 лв., седмично с които пазарували хранителните продукти, пише „Уикенд“.

Абсурдно или не, но сумата за някои от родните ВИП-ове, била твърде недостатъчна, тъй като ги били ангажирали цяла седмица. В последния сезон на „Черешката“ екипът разнообразил участниците, тъй като зрителите недоволстваха, че се канят едни и същи домакини.

Някои от редовните зрители на предаването недоволстват, че участниците канят гостите си в ресторанти, а не в домовете си. Други пък недоумяват защо участват популярни личности, които хал-хабер си нямат от готвене и викат на помощ роднини и приятели.

За да разнообрази предаването си в последния за момента сезон на „Черешката на тортата“, кулинарният гуру шеф Иван Манчев е променил регламента. Той поставяше една и съща задача за готвене се определен продукт от страна на ВИП-овете. Всяка седмица тази задача бе различна, пише, show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар