Ето какво направи Веселка Маринова с голямата награда от „Фермата“

Гласувайте за статията

Тя споделя, че е получила сумата съвсем скоро

Веселка Маринова, която излезе като победител от последния сезон на „Фермата“, е на път да сбъдне една от най-големите си мечти.

Това разбира се ще се случи благодарение на усилията й, с които успя да спечели голямата награда от 100 хиляди лева.

Веселка Маринова

Тя споделя, че е получила сумата съвсем скоро

Мнозина побързаха да разпределят вместо нея спечелените пари, а Веселка Маринова все още не беше видяла и лев от тях. Пред 23-годишното момиче от село Борима, което стана и първата жена победител във формата, се разкри един съвършено непознат свят. В този нов свят, вниманието и често нездравословното любопитство вземат връх.

Веселка Маринова бе категорична: „На никого не съм споделяла нищо, свързано с голямата награда от „Фермата“. И не съм направила все още нищо с нея, тъй като съвсем скоро ми я преведоха“. Тя е категорична, че няма никакви намерения да променя начина си на живот, а само да обогати възможностите си да се труди.

Голямата мечта на Веселка Маринова е да създаде по-добри условия за живот на конете си, които са и нейната голяма любов. В този ред на мисли вероятно именно в това ще е една от първите й по-големи инвестиции.

Както знаем тя е майка на 3 деца, така че голяма част от спечелените от нея пари ще бъдат задели за образованието и удобството на нейните наследници.
Още с влизането си във „Фермата“ чаровната брюнетка сподели желанието си да има собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар