Луна за последен път в риалити формат (Вижте какво разкри часове преди „Като две капки вода)

Гласувайте за статията

Луна се прави на Лили Иванова

Луна влиза за последен път в риалити формат и той е „Като две капки вода“. Безстрашна и непоклатима, певицата влиза в предаването, за да завладее зрители и жури. Броени часове преди да влезе в шоуто, тя споделя страховете и желанията си, свързани с предаването.

„Това е последният формат, в който влизам, и с него затварям цикъла, участвала съм във всички предавания. Горда съм, че влизам в шоуто в този 8-ми сезон, защото това число е съдбовно за мен“, разкрива Луна, пише „България днес“.

Най-голямата мистерия е обвързана  с първия образ, в който трябва да влезе фолкфурията. „Вече може да ми казвате Лили. Това ще е моят първи образ, на единствената, недостижима Лили Иванова. Ще изпълня песен от младините й, с късата черна коса. Нямам търпение, ще дам всичко от себе си за публиката“, казва още поп фолк изпълнителката.

Луна категорично не се страхува да изпълни каквато и да е песен, независимо на какъв език. Тя признава и че не вижда конкуренция в нито един от останалите участници. „Не гледам на колегите си като на конкуренция. Ето например, радвам се, че ще пея на една сцена с Фики, израснала съм с неговия баща Тони Стораро. Ние сме съграждани от Шумен и ще се подкрепяме. Мисля, че се разбираме изключително добре помежду си и няма място за съперничество“, добавя още изпълнителката.

Тя разкрива, че е приела да участва в „Като две капки вода“, защото е била поканена точно на Богоявление, а на този ден нямало как да откаже.

Луна за последен път в риалити формат сн. Фейсбук

Луна за последен път в риалити формат сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителката не се страхува от предизвикателствата в „Капките“. А как ще се разбира Луна с Фънки, който е  част от журито на шоуто и с когото имаха конфликт в „Биг Брадър“, предстои да видим следващите няколко месеца в „Като две капки вода“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар