Принц Хари и Меган Маркъл разказаха играта на Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Проблемите в кралския двор нямат край

Принц Хари и Меган Маркъл разказаха играта на кралица Елизабет Втора, след като доста време бяха подложени на изключително интензивен натиск от нейна страна и от Бъкингамския дворец.

Целият този натиск е бил упражнен, за да бъдат принудени да отпадне думата „Кралски“ от официалния им бранд „Sussex Royal“.

Елизабет Втора

Проблемите в кралския двор нямат край

В технически любезното си, но определено пасивно-агресивно изявление, Съсексците смело отбелязаха, че кралица Елизабет Втора всъщност няма правомощия да им попречи да използват думата кралски.

В публикуваното извънредно изявление на уебсайта си, Меган Маркъл и принц Хари твърдят, че кралицата не притежава думата „royal“ в целия свят.
Новото изявление бе публикувано на собствения им уебсайт часове, след като обявиха, че ще спрат да използват думата „кралски“ в брандирането си след пролетта.

В изявлението се казва, че нито правителството, нито самата Елизабет Втора притежават думата „кралски“ в международен план, макар че те ще спрат да го ползват, пише zajenata.bg.

Сякаш не стигат всички проблеми около решението на принц Хари и Меган Маркъл да бъдат самостоятелни, отделяйки се от британския кралски двор, ами Елизабет Втора получи и друг тежък удар. Тя остана крайно разочарована, след като научи новината, че първородният й внук Питър Филипс се развежда със съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар