Слави Трифонов стана жертва на ново предателство

Слави Трифонов стана жертва на ново предателство
2.8 (56%) 5 votes

Отново получи нож в гърба от близък човек

Слави Трифонов стана жертва на поредното предателство в живота му.

Той за пореден път бе предаден от човек, на когото много държи.

От кухнята на шоуто му издават, че Георги Милчев-Годжи става конкурент на шефа си. По всичко личи, че смята да подбива продуцентската му дейност.

Слави Трифонов

Отново получи нож в гърба от близък човек

Баскитарисът на „Ку-ку бенд“ е регистрирал собствена продуцентска компания, с която да менажира млади артисти.
Наскоро Георги Милчев е основал фирмата под името „Арт Инфлуенс“, а предмет на дейност са всички услуги, свързани с продуциране на млади изпълнители, пише ежедневник.

Самият музикант има немалък опит в тази област, тъй като през годините неведнъж е помагал на Слави Трифонов. Той е сътрудничил на много свои колеги да пробият на сцената. Всичко до този момент се е случвало под строгия надзор на Слави Трифонов, който винаги е имал последен думата.

Дългият управлява собствена продуцентска компания, но покрай кабеларката си не му остава много време да се занимава с този свой бизнес. Годжи от своя страна досега не е имал възможност сам да развие подобна дейност и затова е решил да се опита да сбъдне мечтата си.

И въпреки, че се смята, че той ще е двигателят на компанията, повече от 90% от нея се управляват от приятелката му Надежда, която наскоро го дари с дъщеричка. Разпределението на парите не е случайно – музикантът е затънал в кредити за стотици хиляди левове, заради неуспешни бизнес начинания.

Под запор е не само огромният му апартамент в София, но и къщата в родния му Криводол. За да не сполети същата участ и приходите от новата му компания, по-голяма част от сумите отива при Надя. Така рискът заработеното да попадне в ръцете на кредиторите на Годжи е минимален, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар