Страшни капани за Емо Чолаков в „Един за друг“

Гласувайте за статията

Дебютът му в риалитито се оказа повече от изпитание

Емо Чолаков успя да излезе бързо от ролята на чаровния синоптик, съобщаващ прогнозата за времето с шеги и закачки и влезе в ролята на водещ на риалитито „Един за друг“ по Нова тв.

Дебютът му в ефира на Нова тв, бе повече от запомнящ се. В пилотния епизод на риалитито, капаните бяха повече от сериозни.

Емо Чолаков

Дебютът му в риалитито се оказа повече от изпитание

Идеята на продуцентите на риалитито, е била да видят как влюбените двойки ще съумеят да се справят с различни задачи, за да докажат колко силна е любовта им.
Взаимоотношенията им ще бъдат поставяни пред истинско изпитание.

Всяка седмица една от общо 12-те двойки участници в риалитито, ще си тръгва, губейки възможността да спечели от 50000 до над 100000 лв.
Първата двойка, която се престраши да тества взаимоотношенията си в състезанието, бяха Вилияна и Станимир.

„Участниците в „Един за друг“ са 12 двойки, общо 24 души. Не може да си представите колко сериозна организация е необходима, при положение че това не е формат, в който те стоят затворени в една къща, изолирани от външния свят.

„На нашите участниците всеки ден им се случват най-различни неща като изпитания и като риалити ситуации. Абсолютно всеки ден е различен и за тях, и за нас. И организационно, и като забавление, и като изпитания, и като задачи.
От тази гледна точка нещо такова наистина не е правено и не е излъчвано досега в България. И всяко изпитание е от страшно по-страшно. Изпитанията са абсолютно различни.

Това изпитание е повече от сериозно

Нямат никакви допирни точки, изключително сложни, и за преминаване, и за изграждане. Ако има някаква допирателна в тези изпитания, това е връзката между самите участници. Тоест във всяко едно те трябва да докажат връзката помежду си.

Двойките в „Един за друг“ са подбирани със специален кастинг и имат много стабилни отношения, дори и най-младите.
Имат различен съпружески стаж. За разлика от другите риалити формати, които търсят интригата, тук идеята е участниците да излязат от него още по-сплотени. Забавлението върви ръка за ръка с любовта. Това, което ме мотивира да се включа в този формат, е неговият позитивизъм.

Снимките бяха много тежки – започваха от ранни зори до 3.00 ч. след полунощ, всеки ден без почивка. Екипът на предаването е невероятен, страхотни професионалисти, почувствах ги като семейство от самото начало. Посрещнаха ме сякаш сме се познавали цял живот“, разкрива Емо Чолаков.

Припомняме, че по време на снимките съпругата на Емо Чолаков – Кръстимира изгуби битката с рака на гърдата. Тази случка в личния му живот му постави още по-големи препятствия. Вместо да го разсея, работата му по риалитито го е депресирала още повече. Докато Емо Чолаков слушал историите на двойките, се връщал непрекъснато към миналото с половинката му. Така забавните случки, разказани от участниците, сипвали още и още сол в раната му, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар