Светът онемя, когато научи на кого е завещал богатството си Кърк Дъглас

Гласувайте за статията

Постъпката му е повече от достойна

Светът остана без думи, след като научи на кого е завещал богатството си титанът на американското кино Кърк Дъглас.

Припомняме, че Кърк Дъглас се спомина на 5 февруари на 103-годишна възраст. Оказа се, че актьорът е завещал цялото си състояние в полза на благотворителни организации. Така синът му Майкъл Дъглас остава без нито цент наследство от баща си, посочва „The Mirror“.

Кърк Дъглас

Постъпката му е повече от достойна

Състоянието на актьора възлиза на 61 млн. долара. Всичките средства са прехвърлени във фонда, създаден от него и съпругата му Ан. Идеята на този фонд е да помага на хората, които не могат да се справят сами.

Пари са предвидени и за Университета „Сейнт Лорънс“, детска болница в Лос Анджелис, както и за някои други социални заведения. Запознати отбелязват, че състоянието на Майкъл Дъглас възлиза на около 300 млн. долара и едва ли е опрял до парите на баща си, пише zajenata.bg.

За света Кърк Дъглас бе актьорът от златните филмови години, който изживя живота си щастливо.
След кончината му, синът му Майкъл Дъглас написа в профила си в социалната мрежа, че за него и братята му Джоел и Питър, той е бил просто татко, а за съпругата ми Катрин (актрисата Катрин Зита Джоунс) – прекрасен свекър, за своите внуци и правнуци – любящ дядо, а за жена си Ан – страхотен съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар