Любо Нейков готви тежък удар по Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Продуцентът е на ръба на нервите си

Запознати издават, че Любо Нейков е напът да нанесе тежък удар по Би Ти Ви.

Заради случващото се в медията, продуцентът и комик Любо Нейков, е на ръба на нервна криза.

Любо Нейков

Продуцентът е на ръба на нервите си

Актьорът е останал само с „Комиците“, което обаче е под въпрос. Всички останали вакантни отрязъци от програмната схема бавно, но сигурно се заемат от Андрей Арнаудов и Иван Христов.
Любо Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час, след като миналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер. Това се случваше, докато bTV се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис”, пише „Уикенд“.

Според упорити слухове из коридорите на медията, Любо Нейков бил на ръба на търпението си. Той дори заявил готовност да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси.
Не е изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците” по собствено желание. Още повече, че не е ясно дали, кога и при какви условия предаването ще продължи своето съществуване.

Нищо чудно, вместо да си съсипва нервите с преговаряне и пазарене за всяка стотинка в bTV, актьорът да си събере багажа. Припомняме, че същото направи преди време и бившият му работодател Слави Трифонов. Ако това се случи, вероятно Любо Нейков ще се съсредоточи върху продукциите си с Евтим Милошев в Нова тв. Там все още не са казали „Не“ на външните продуценти, пише още изданието, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар