Хороскоп за 24 февруари, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Опитвате се да угодите на хората около вас, колкото се може повече. По-добре днес да поставите себе си на първо място. Обърнете внимание на вашите нужди и желания. Поглезете се с нещо малко. Ще получите вълнуваща и интересна новина, която ще промени някои ваши планове.

Скорпион
Очаквате, че когато не мислите за проблемите си и казвате на околните, че сте добре, истинските ви чувства ще си отидат. За съжаление, нещата обаче не се случват по този начин. Говорете с някой близък. Това ще ви направи много по-спокойни. Ще получите доход, който временно ще стабилизира финансите ви.

Стрелец
Много хора ще потърсят помощта ви, но вие ще сте доста заети. Уверете се, че сте свършили всичките си задачи за деня, преди да обърнете внимание на околните. Обстановката на работното ви място ще е напрегната заради някакъв конфликт. Препоръчително е да не се намесвате, защото нямате кауза в него.

Козирог
Добре е днес да останете фокусирани върху вашите задължения и да не се разсейвате. Ще срещнете затруднения, които ще ви притеснят. Ще успеете да се справите с тях, но ще загубите време. След неприятния работен ден избезте на разходка, за да изчистите мислите си и да разведрите настроението си.

Водолей
Изпитвате нужда да излеете всичките си чувства и да спрете да ги държите само за себе си. Въпреки това внимавайте какво казвате на работното си място – някой може да ви разбере погрешно и да се обиди. Най-добре изчакайте до вечерта и спеделете всичко на близките си – ще получите подкрепата, която търсехте.

Риби
Ще ви се наложи да вземете важно решение днес. Обмислете внимателно ситуацията и се вслушайте в инстинкта си. Скоро ще разберете дали сте направили правилния избор. Обърнете внимание на половинката си – тя има нужда от време с вас. Ще получите добра новина, която обаче не е еднозначна.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар