Нов удар за Емо Чолаков след смъртта на съпругата му

Гласувайте за статията

Животът му нанася удар след удар

Бившият синоптик от редиците на Би Ти Ви – Емо Чолаков, е живото доказателство, че злото никога не идва само.

Зрителите станаха свидетели на завръщането му на екран след дълго отсъствие. Този път обаче гледаме Емо Чолаков в различно поприще.

Емо Чолаков

Животът му нанася удар след удар

Бившият синоптик е водещ в любовното риалити, което ще изпита любовта на 12 двойки –„Един за друг“.

Вместо обаче работата да го разсея от черните мисли по загубата на съпругата му, тя го депресирала още повече. Причината се крие в това, че историите на двойките в предаването непрекъснато го връщали назад към миналото му. Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Емо Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Кръстимира.

Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Кръстимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив. Той дори смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.

Със сигурност не му е никак лесно

На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им щерка Ема.
Емо Чолаков бил категоричен, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак. И дори след появата на втората им дъщеря Дара той не предложил на Кръстимира да узаконят отношенията си.

През май миналата година любимецът на зрителите изненадващо напусна Би Ти Ви и започна работа като метеоролог на летище „София“. Мнозина упрекнаха 44-годишния синоптик, че е зарязал тв кариерата си заради по-голямата заплата.

Оказва се обаче, че лечението на онкологичното заболяване на жена му Кръстимира изисквало цялото внимание на семейството, както и доста сериозни финансови средства.
Освен това на плещите му лежал и ипотечен кредит.

Поради тази причина Емо Чолаков бил принуден да си намери по-доходоносна работа, пише „Уикенд“. Терапията на Кръстимира се оказала много скъпа и той едва смогвал с разходите. На летището си уредил значително по-висока заплата и започнал там, разказват колегите му.

В края на януари 39-годишната му жена загуби битката с рака на гърдата. Към днешна дата Емо Чолаков се грижи сам за двете им дъщери – 3-годишната Дара и 14-годишната Ема. По съвет на приятели той започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитва да му помогне да пребори мрачните мисли, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар