Инцидент с Ернестина Шинова

Гласувайте за статията

Актрисата го определя като един от най-стряскащите в живота й

Със сигурност актрисата Ернестина Шинова, която е съпруга на евродепутата Андрей Слабаков, ще помни дълго време за този инцидент.

Става въпрос за инцидент, който Ернестина Шинова преживяла на сцената по време на представление. За него със сигурност и зрителите ще си спомнят цял живот.

Ернестина Шинова

Актрисата го определя като един от най-стряскащите в живота й

Случката се разиграла по време на представлението „Денят на свободата“, когато тя все още е била студентка във ВИТИЗ, пише „Телеграф“.
Ернестина Шинова се опитала да се качи на конструкцията на втория етаж, откъдето да стреля с автомат.

За лош късмет обаче, точно когато го заредила, той паднал и тя сцепила веждата. Наложило се да спрат представлението и с един приятел се запътили към болницата, за да я лепят. Актрисата признава, че в дългогодишната си театрална кариера има немалко нелепи моменти. Тя обаче категорично определя този като един от най-стряскащите, които е преживявала някога.

Междувременно стана ясно, че в съвсем скоро време зрителите на Нова тв ще продължат да я гледат в новия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“, пише show.blitz.bg.

За никого не е тайна, че от известно време насам, Ерна и Андрей Слабаков живеят разделени. Това се налага поради факта, че преобладаваща част от времето на Слабаков преминава в Брюксел, след като стана евродепутат. В същото време актрисата не може да зареже ангажиментите си в столицата, за да хукне след съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар