Дарко Тасевски с тузарски подарък за Ромина Андонова

Дарко Тасевски с тузарски подарък за Ромина Андонова
5 (100%) 1 vote

Дарко Тасевски и половинката му Ромина Андонова живеят в невиждан лукс

След като няколко години живяха в чужбина, Дарко Тасевски и съпругата му Ромина Андонова си купиха нов дом в столицата. Футболистът и любимата платили цяло състояние за палата, в който живеят. Стойността му надхвърля 500 000 лева. Мезонетът, който е собственост на влюбените, се намира в затворен жилищен комплекс, където привилегията да живеят имат единствено най-богатите столичани, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Част от екстрите, с които Дарко и Ромина разполагат, са басейн, денонощна охрана, градинар и чистачка. Само за тези услуги Тасевски плащат повече от 1 000 лева на месец.

Ромина Андонова, която и до днес се слави като една от най-красивите ни миски, вече се е заела с обзавеждането на новия си дом.

Тя разчита на подбрани интериорни дизайнери, които ще създадат мечтания от нея уют. Но въпреки тяхната компетентност, Ромина държи двамата с Дарко да вземат крайните решения.

Футболистът, който глези любимата си като принцеса, очевидно е решил да й осигури мечтания комфорт.

Оказа се, че луксозното жилище е щедър подарък за миската, която неотлъчно е до съпруга си.

Ромина го дари с три деца. Докато живееха в чужбина, тя бе поела изцяло грижите за тях.
И трите деца са родени в чужбина. Първородната рожба на Дарко и Ромина –  Дара проплака в Израел. Братята й се родиха в Тайланд, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар