Джон Питърс нанесе тежък удар по Памела Андерсън след развода им

Гласувайте за статията

Това е поредното доказателство, че в Холивуд не зачитат брака за нищо

Бракът между Джон Питърс и Памела Андерсън, който бе последван от мълниеносен развод, е поредното доказателство, че в Холивуд не зачитат брака за нищо.

Тези дни стана ясно, че бившият вече съпруг на Памела Андерсън – холивудският продуцент Джон Питърс, се е сгодил отново. Това се случва само три седмици след раздялата му със сексбомбата.

Памела Андерсън

Това е поредното доказателство, че в Холивуд не зачитат брака за нищо

Припомняме, че Джон Питърс и Памела Андерсън сключиха брак на 20 януари. Брачният им съюз продължи едва 12 дни. Сега 74-годишният продуцент е предложил на Джулия Бърнхайм.

Според твърденията Питърс се е разделил с Памела Андерсън с текстово съобщение. В него той е написал, че на неговите години му трябва тих живот, а не „международна любовна афера“.

Близки на Памела Андерсън неотдавна разкриха, че тя е осъзнала „ужасната си грешка“ още в първия ден, след като стана съпруга на Джон Питърс. Той бил много контролиращ и фокусиран върху славата, която вече не я интересува, пише pik.bg.

Няма да е изненада, ако в скоро време тръгнат залози колко дълго ще продължи този брак на Джон Питърс. Не по-малко любопитно е и коя ще е следващата дама, която той ще избере за своя съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар