Нова тв нанесе съкрушителен удар на bTV!

Гласувайте за статията

Битката става все по-ожесточена

По всичко личи, че ожесточената война между Нова тв и bTV отваря нова страница.

Конкуренцията между две от най-гледаните телевизии у нас се ожесточава с всеки изминал ден.

След мощния старт на Николаос Цитиридис и шоуто му в bTV, от Нова телевизия отвръщат на удара и то повече от подобаващо.
Сред продукциите, които ще гледаме през новия сезон, е новият формат „Един за друг“, предизвикващ любовта и отношенията.

Нова тв

Битката става все по-ожесточена

Освен това зрителите на Нова тв ще гледат осми сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“, трети сезон на „Hell’s Kitchen“ България, както и трите български сериала „Ягодова луна“, „All Inclusive“ и хитовата медицинска поредица „Откраднат живот: Системата“. Предаването „Шеф под прикритие“ се завръща на екран с нови епизоди.

Новият риалити формат „Един за друг“, който стартира на 22 февруари, завладя телевизионния ефир. Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 20.00 ч. В него зрителите на медията ще имат възможността да видят различните лица на любовта. Взаимоотношенията на двойките ще бъдат поставени пред различни изпитания. Само една от общо 12-те двойки ще има възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Три български сериала ще бъдат сред акцентите в пролетния сезон на Нова телевизия. На 25 февруари започва дългоочакваната драматична поредица „Ягодова луна“, която ще се излъчва всеки вторник от 22:00 ч.
Сериалът е посветен на една от най-благородните професии – тази на пожарникарите и поставя важни общочовешки теми като чест, дълг, любов и достойнство.

За доброто настроение в края на работната седмица ще се грижи комедийният сериал „All Inclusive“.
Свежият хумор, включващ комични перипетии и забавни морски емоции, стартира на 28 февруари от 20.00 ч. с ексклузивен двоен епизод. След това той ще се излъчва всеки петък от 21.00 ч. по Нова тв.

От това съревнование печелят и зрителите

От 25 февруари в 20.00 ч. тръгва девети сезон на хитовия сериал „Откраднат живот: Системата“. Сериалът се завръща с нови медицински казуси и любовни истории. Към любимите герои от 25 февруари ще се присъединят и нови лица, сред които и актьорите Филип Буков и Девора Николовски.
Тази вечер стартира и уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“, което ще предизвика популярни личности да влязат в неподозирани образи.

Всеки понеделник от 20.00 ч. за любовта на зрителите ще се борят Фики, Дара, Луна, Маги Джанаварова, Галя, Tото и Димитър Маринов. Към звездните имена за първи път в историята на предаването се присъединяват и двама участници избрани от зрителите след онлайн гласуване – Антоан Петров и Георги Симеонов.
Най-горещото кулинарно състезание „Hell’s Kitchen“ България пък, ще изпита уменията на 18 професионални готвачи от 25 февруари в 21.00 ч. (всяка седмица, от вторник до четвъртък).

Топ кулинарите с богат опит и силни характери ще се борят за одобрението на шеф Виктор Ангелов. Едновременно с това ще трябва да докажат, че могат да овладяват емоциите и страховете си в „Кухнята на Ада“.

От 26 февруари започва и трети сезон на документалното риалити „Шеф под прикритие“. Всяка сряда от 22.00 ч. мениджъри ще излязат от комфортната си зона, за да се потопят в реалността на бизнеса, който управляват, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар