Кейт Мидълтън проговори за най-тежките си мигове

Кейт Мидълтън проговори за най-тежките си мигове
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън проговори за най-тежкия си миг

Кейт Мидълтън направи признание, с което изненада всички. Британското общество подкрепя идеята херцозите на Кеймбридж да се сдобият с четвърти наследник. Но съпругата на Уилям даде да се разбере, че това няма да се случи. Тя признава, че не иска отново да изпита трудностите и неудобствата на бременността.

38-годишната майка сподели подробности около трите си бременности в „Щастлива мама, щастливо бебе“. Тя призна, че е страдала от тежка форма на сутрешно гадене.

Херцогинята споделя, че не е била най-щастливата бременна жена.  „Чувствах се наистина като болна, не консумирах това, което трябва. Но все пак тялото ми беше в състояние да даде всичко необходимо за новия живот. Чрез токсикозата наистина осъзнах силата на ума над тялото, защото наистина трябваше да опитам всичко, за да се преборя“, споделя Кейт.

Херцогинята не крие, че е разчитала на хипноза и самохипнозата, за да се отпусне.

„Уилям не беше до мен по време на раждането. Аз не го попитах защо. Силните практики, които използвах в крайна сметка ми помогнаха да контролирам всичко по време на самия процес“, споделя Кейт.

Съпругата на принц Уилям не скри, че е изпитвала вина като майка и се опитвала да се пребори с това чувство. Едва при третата си бременност осъзнала, че емоциите на майката се усещат от плода в утробата й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар