Дарина Павлова се стяга за сватба

Дарина Павлова се стяга за сватба
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова се стяга за тежка сватба

Дарина Павлова се стяга за сватба. До края на годината тя ще се сдоби с втори зет. Мадам Мулти ще омъжи малката си дъщеря Паола. Семейството вече е започнало подготовката за сватбата, пише Ретро.бг, позовавайки се на ПИК.

Бъдещият зет на Дарина Павлова се казва Даниел. Той е родом от столицата на Колумбия – Богота. Любовта между двамата пламнала във Вашингтон.

Интересна подробност е, че двамата се познават от ученическите си години. Първата им целувка била в 7 клас. Но след години се почувствали готови за сериозни отношения.

Даниле успял да очарова вдовицата на Илия Павлов още по време на първата им среща. Мадам Мулти останала впечатлена от възпитанието и интелекта на младия мъж, както и от кавалерското му отношение към щерка й.

Колумбиецът буквално трепери над Паола и не позволява и косъм да падне от главата й.

От седмица Дарина Павлова е в Америка. Запознати споделят, че поводът за пътуването й до там е предстоящата сватба на Паола.

Вдовицата на Илия Павлов сама определила мястото на срещата с младоженците – Маями. Само преди дни тя бе на фестивала в слънчева Калифорния. ю

Единствено първородната щерка на Илия Павлов – Венцислава пропуснала семейната среща.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар