Калин Врачански отказва да мине под венчилото (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Калин Врачански отказва да заведе любимата си до олтара

Калин Врачански отказа да мине под венчило. Той винаги е бил твърдо против брака, въпреки че от години има сериозна връзка. Той е обвързан с очарователна блондинка на име Александра, която е неизвестна в публичното пространство, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

В свои интервюта актьорът е споделял, че никога няма да мине под венчило, защото не харесва сватби. Врачански е на мнение, че един подпис единствено ще развали любовта.

Той е привърженик на съжителството на семейни начала. Актьорът дори е  готов да стане баща и да живее под един покрив с половинката си, но не и да сключи официален брак.

Откакто е с красивата Александра, Калин Врачански се опитва да запази в тайна връзката им. Но въпреки това стана ясно коя е жената до него. За нея се знае единствено, че изкарва прехраната си като художничка. Александра притежава собствено ателие в центъра на София, където работи с малки деца, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Актьорът преживя кратък романс с Мариана Векилска. Връзката им приключи преди повече от година и водещата взе решение да напусне страната. Според мълвата, тя преживяла тежко раздялата с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар