Неизвестен факт за родителката на Михаела Филева (Вижте с какво се занимава тя)

Неизвестен факт за родителката на Михаела Филева (Вижте с какво се занимава тя)
5 (100%) 1 vote

На малцина е известно с какво се занимава майката на Михаела Филева

Майката на певицата Михаела Филева – Албена Ковачева има интересна професия. Определена изпълнителката не е наследила таланта си от нея. По професия Албена е агроном. От години тя събира знания за полезните свойства на лечебните растения.

Освен с тази дейност, майката на Михаела Филева се занимава с дистрибуция и продажба на тинктури, мехлеми и билкови смеси. Паралелно с това тя прави и ирисова диагностика.

Приближени до семейството на Михаела Филева разкриват, че майка й от години води природосъобразен начин на живот. Познанията си в областта тя е предала и на своята щерка. Благодарение на различни натурални добавки и билки Михаела Филева поддържа своята красота и винаги е в перфектна форма, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Това лято изпълнителката зарадва феновете си в мрежата с поредица от предизвикателни фотоси по бански. Михаела Филева отмаря в Грузия, след което отпраши към родното Черноморие, където имаше куп участия. Там тя успя да съчетае полезното с приятното и прекарваше всяка свободна минута край морския бряг.

Последователите на Михаела Филева побързаха да я похвалят, че изглежда перфектно и я насърчиха да качва повече фотоси по бански.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар