Стана ясно какви са хонорарите в „Черешката на тортата“

Стана ясно какви са хонорарите в „Черешката на тортата“
5 (100%) 1 vote

Стана ясно какви хонорари получават участниците в кулинарното шоу „Черешката на тортата”

„Черешката на тортата“ е един от най-гледаните формати в родния ефир. Досега размерът на хонорарите, които участниците получават, оставаше загадка за зрителите. Но вече е ясно какво заплащане получава всеки участник в шоуто. Точната сума е 1500 лв. Точно толкова получава всеки, който се изявява във формата, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд”.

Това означава, че за всеки снимачен ден звездите в „Черешката на тортата“ прибират по 300 лв. Отделно всеки участник получава и по още 140 лв. Сумата е за закупуване на хранителните продукти, необходими за приготвяне на вечерята.

За голяма част от родните випове този хонорар е изключително скромен на фона на ангажимента им, който продължава цяла седмица.

В последния сезон на шоуто се наблюдава тенденцията със смяна на участниците, тъй като зрителите недоволстваха от честата изява на едни и същи домакини.

Феновете на „Черешката на тортата“ не са доволни и от факта, че някои участниците канят гостите си в ресторанти.

Други не могат да си обяснят защо в шоуто участва популярни личности, които нищо не разбират от готвене.

Този сезон шеф Иван Манчев промени регламента. Всички участници получават една и съща задача за готвене с определен продукт, който се сменя всяка седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар