Криминалистите Ангел Бадънков и Георги Хаджиев се отзоваха веднага на мястото на жестокото убийство във „Фондови жилища“, разследването тече!

Гласувайте за статията

Ангел Бадънков и Георги Хаджиев започнаха незабавно разследване на убийството в София, което бе извършено в петък вечерта!

Жестоко убийство в столичния квартал „Фондови жилища“ потресе цяла България. 48-годишният Емил Коцев бе разстрелян пред собствения си блок, а следователите вече са по следите на извършителите.

Ангел Бадънков

Георги Хаджиев и Ангел Бадънков веднага реагираха и започнаха разследване на убийството на Емил Коцев

Началникът на „Криминална полиция“ Ангел Бадънков и шефът на СДВР Георги Хаджиев веднага са отцепили района на местопрестъплението. Двамата са се появили на място почти незабавно и разследването вече е в ход.

Жертвата е била разстреляна от упор с два куршума. Коцев се е прибирал от работа, когато убиецът го изчакал да излезе от автомобила си и го застрелял. След това се покрил в района на близките жп линии.

Приятелката на Емил също се появила на мястото на престъплението и била откарана за разпит. Тя споделила, че убитият има транспортна фирма и 4 камиона. Работел обаче като автомонтьор, понеже не можел да шофира заради заболяване.

Проверка в МВР е разкрила, че Коцев има криминално досие. Той е излежал 3 години затвор за грабеж, но е излязъл още през 2001 г.

Криминалистите предполагат, че мотивът за жестокото убийство е финансов.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар