Седмичен хороскоп за 23.-29 февруари, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Ще успеете да обърнете по-голямо внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, през дадения период ще изпитвате желание да излизате и да се забавлявате. Влиянието ще усетят най-вече тези представители на знака, които не са семейни и не са обвързани – това ще е време за купони и за нови любовни авантюри.

Скорпион
Очаква ви силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с доста неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това без съмнение ще ви помага да вършит всекидневните си служебни дела и да преследвате важните за вас цели. Ако се отдавате на мързел и леност, не само ще изпуснете важен момент да подобрите живота си, но е възможно и да си докарате вътрешен дискомфорт.

Стрелец
Ще усетите прилив на енергия и сили, които несъмнено ще ви подействат ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си. Ще постъпите най-добре, ако насочите усилията си към нещо, което има смисъл за вас.

Козирог
Вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Още в понеделник ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте полагали в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите и за професионалните ви проекти.

Водолей
Едва ли ще скучаете, защото няма да ви липсват романтични изживявания или покани за участия в събития или приятелски сбирки. Не отказвайте да излезете сред хора и да разширите социалния си гръг – ще попаднете на интересни личности. Периодът е чудесен и за любовните ви отношения – без да правите кой знае какво, ще привличате интерес и ще получавате внимание.

Риби
Ще се чувствате по-добре, ако отделяте малко повече време за себе си. Ако имате достататъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща. Може успешно да стартирате работа по нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво занимание, което да ви вдъхнове. Все пак не забравяйте да се съобразявате с възможностите на тялото си и да си почивате качествено.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар