Седмичен хороскоп за 23 – 29 февруари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Едва ли ще се окажете изправени пред някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще са настроени позитивно, а мислите ви ще бъдат насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето. Не отлагайте новите начинания, които сте замислили – периодът е чудесен да се устремите напред и да бъдете по-дейни.

Телец
Следващите дни ще бъдат динамични и най-вероятно интересни. Може да пътувате, да изучавате нещо ново или да участвате в многобройни срещи и разговори. Периодът е чудесен да се изявите, като използвате комуникативните си умения и установените от вас контакти. През идната седмица словото ще се превърне във ваше много мощно оръжие.

Близнаци
Седмицата се очертава да е благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и служебни. Ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно. Понеделник и вторник са чудесни дни за пътуване, да се видите с приятели или да посетите културно мероприятие. В работата лесно ще откривате правилните хора и ще намирате общ език с тях.

Рак
Ако през изминалите дни сте били унили и сте срещали пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се разсеят и ще се радвате на повече слънце. Ако не сте имали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тази рамка.

Лъв
Ще откриете ключа за успеха в личните и служебните си дела, ако сте готови да се поставяте на мястото на околните, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. Ако подхождате искрено и добронамерено към хората, ще ви бъде много по-лесно да се разбирате с тях. Тези от вас, които са самонадеяни и си мислят, че винаги са прави, по-добре да смекчат тази своя нагласа, защото тя няма да донесе нищо добро.

Дева
Идната седмица ще е доста ползотворна за вас в служебно отношение. Каквито и планове да имате в тази област, настъпва моментът да проявите по-голямо усърдие и да внесете някои подобрения. Ако сте безработни или имате намерение да си търсите нова работа, не отлагайте повече това и проявете инициатива – дните са много подходящи за кандидатстване.

Хороскоп на останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар