Нана не може да прежали майка си

Гласувайте за статията

Нана страда за майка си, която почина преди няколко месеца

Телевизионната водеща Нана не може да прежали майка си. Гладуиш сама съобщи за кончината й в едно от предаванията на „Съдебен спор”в края на ноември миналата година.

В „Черешката на тортата” тя откровено призна, че не може да превъзмогне голяма загуба, въпреки че реално е загубила майка си преди години, когато тя се разболяла от Алцхаймер и спряла да я разпознава.

нана

Снимка: ХотНюз

Нана бе категорична, че това се случило след операция. След интервенцията Алцхаймерът се развил много бързо и майка й заживяла в свой собствен свят.

„Днес имам само сестра си, съпруга и детето”, каза развълнуваната Нана. Водещата държи голяма снимка на родителката си на видно място в собствената си къща. Тя не можа да скрие сълзите си и когато показа тетрадката на майка си с готварски рецепти, телефони на приятели и разни други бележки.

„Аз си я поисках още докато тя бе добре. Мнозина биха я определили като баничарски тефтер, защото има петна от готвеното”, обясни домакинята в „Черешката на тортата”. Тя приготви целувки по рецепта от тетрадката, а гостите й я оцениха с 40 точки, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар