Синът на Георги Чапкънов с психични проблеми (Вижте личната му драма)

Гласувайте за статията

Големият скулптор Чапа съсипан от семейни проблеми със сина си

Константин, най малкият син на Георги Чапкънов, който бе арестуван за обир на банка е наркозависим и от дрогата развил психични проблеми.

Той влязъл в банковия клон с пистолет-играчка. Който насочил към касиерката и от нея задигнал 12 хилядарки. За беда чорапът, който носел на главата си се скъсал и така го разпознали. Арестуван бил за нула време и сам показал на криминалистите къде е скрил парите, от които останала само част, другите бил похарчил. Показал и къде е изхвърлил оръжието, с което заплашил в банката.

Близки до известното семейство признават, че Константин се сдобил с тежки психични проблеми заради зависимост към дрогата. Миналото лято прекарал в психиатрична клиника за лечение.

Снимки: Ретро

Чапкънов-младши има съпруга Станислава и две деца. И той и тя са хора на изкуството, но и двамата нямали работа. Чапа преди време в интервю призна, че сина му и снахата са добри скулптори, но нямат поръчки. И както се изрази големият майстор „поминували по край него”.

Коста съвсем го закъсал когато преди пет години си отишла майка му. Направил много дългове, а проблемите с наркотиците му били още от младежките години.

Баща му е известен скулптор, прочут по целия свят. Но никак не е лесно да си дете на велик творец, говорят запознати. Винаги оставаш в сянката му, коментират в арт средите, но не оправдават постъпката на сина му.

За Константин Чапкънов се знае, че е криминално проявен и има две присъди. Като едната е за убийство по непредпазливост в катастрофа, а другата за притежание на наркотици.

Чапа има още двама сина. Тодор е кинорежисьор, Крум също е режисьор и се занимава с рекламно-продуцентски бизнес, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар