Вижте как е изглеждала на младини любимата на Васил Божков (Снимки)

Гласувайте за статията

„България Днес“ публикува снимки на любимата на Васил Божков, които разкриват как е изглеждала тя на младини

Елена Динева е любимата на Васил Божков. Преди да стане любима и  съдружник на хазартния бос, тя се е занимавала с изкуство и танци. Блондинката е тренирала джаз балет.

Елена Динева, която владее сърцето на бизнесмена, досега беше зад светлините на прожекторите. Но се наложи да излезе от сянка, след като бе погната от спецпрокуратурата.

Тя се сдоби с обвинение за участие в престъпната група на Васил Божков. Но защитата я спаси с аргумента, че няма никакви доказателства срещу нея. Магистратите поискаха рекордната гаранция от 1,5 милиона лева.

Бащата на Елена – 81-годишният генерал Любомир Динев се зарадва на новината. Възрастният мъж, който е на легло, отказва да говори за проблемите на дъщеря си с правосъдието.

Биографията му е повече от впечатляваща. Той е бил командир на химически взвод при 32-ри мотострелкови полк в Дупница. Тъстът на Божков сред основателите на първи Армейски батальон с химическа защита. Работил е и като началник на щаба на химически войски. През 1999 година е бил освободен от длъжност.

Остава загадка дали Елена е сключила брак с хазартния бос.

В съда тя каза: „Съпругът ми беше принуден да не се върне в България“, което навежда на мисълта, че двамата имат брак.

Адвокатът на Динева коментира, че по делото не е приложен акт за граждански брак. Прокурор Мария Борисова поясни, че двамата са женени, но Елена е запазила бащината си фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар