Славена Вътова остава без работа (Вижте повече за неволите й)

Гласувайте за статията

Славена Вътова аут от „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Дните на Славена Вътова в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ са преброени. От Би Ти Ви най-после са проумели, че наглото пробутване на манекенката без каквито и да било качества, вбесява зрителите.

Затова и тя ще изчезне от праймтайма. Вътова имала договор до края на март, който няма да й бъде подновен. Тя тихомълком ще бъде свалена от ефир. В момента в телевизията се мъчат да намерят втори водещ на предаването, което, за съжаление, не инкасира предварително заложените високи рейтинги.

Николаос също много се дразнел от натрапената му партньорка и когато камерите изгаснат, дори не общувал с нея, пише „Уикенд“. Лансирането на Славена е наистина необяснимо. Тя не слиза от ефира на медията и се урежда непрекъснато с най-рейтинговите предавания. Говори се, че за да се блещи непрекъснато от екрана, определени медийни началници са допълнително стимулирани от заможния й съпруг.

Още след първата поява на Вътова в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ зрителите бяха категорични, че мястото на манекенката не е там. „Гледам повечето хора написали това, което си мислех и аз. Дали някой ще го прочете… Всичко хубаво, ама Славена защо ни е, направих си труда и изгледах доста клипове на Николаос, за да добия повече представа за творчеството му, така да се каже.

Сядам да гледам нещо ново и свежо и оп, от нафталина Славена, и оп, ми иде да сменя канала. Ако сте търсили просто хубавица, има и други нови, дето не сме ги виждали. Защото иначе не знам защо е там“, пише фенка на предаването на Цитиридис в официалния му профил в социалната мрежа Фейсбук.

Уволняват Славена Вътова сн. Фейсбук

Уволняват Славена Вътова сн. Фейсбук

„Чудесно представяне на новия водещ, адекватно сценично присъствие и чувство за хумор. Изключително обещаващ старт на шоуто, докато не бе извадена г-жа Славена Вътова от силния нафталин и от набиращо височина шоу, рязко се сгромоли до земята, че и под нея“, категорична е друга фенка на новото шоу на Би Ти Ви за мястото на Вътова на екран.

За Славена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар