Деси Банова и Росен Плевнелиев с приказно кръщене на сина си (Снимки)

Гласувайте за статията

Деси Банова и Росен Плевнелиев кръстиха сина си

Росен Плевнелиев и Деси Банова отбелязаха кръщенето на сина си с пищно тържество, видя „Ретро“. Партито след църковния ритуал се състояло в изискан столичен ресторант, намиращ се в кв. „Манастирски ливади“. Личният повод на семейство Плевнелиеви бил уважен от десетки гости. От персонала на заведението издават, че тържеството приличало повече на сватба, отколкото на почерпка за кръщене.

Специално за тържеството залата в ресторанта била декорирана със специалната украса.

Банова по нищо не отстъпва на другите светски майки, които се надпреварват по отношение на украсата за празниците на децата си.

За повода Деси Банова се обърнала към агенция. В чест на сина й Йоан, гостите били изненадани не само със специални надписи в ресторанта, но и с кексчета и бисквити с неговото име.

За специалното събитие блондинката заложи на бяла дантелена рокля без ръкав, въпреки минусовите температури навън.

Общият син на Росен Плевнелиев и Деси Банова навърши 1 годинка на 1 октомври миналата година. Той направи първите си крачки навръх рождения си ден.

Остава загадка дали двамата синове от брака на Плевнелиев с предишната му съпруга Юлияна са присъствали на партито. Но ако се вярва на слуховете, всички от голямото семейство са в перфектни отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар