Иво Аръков открехна завесата около личния си живот (+ Какви са отношенията им с Мика Стоичкова?)

Гласувайте за статията

Иво Аръков разкри има ли жена до себе си

Иво Аръков открехна завесата около личния си живот. В специално интервю актьорът разкри и какви са отношенията между него и Мика Стоичкова, с която имаха любовна връзка навремето. Иво разкрива, че от известно време няма жена до себе си.

„Нямам постоянна партньорка до себе си. Не съм я открил. От година-две е така“, споделя Аръков, пише „Уикенд“. Актьорът споделя и кога са били първите му забежки с противоположния пол. „Първите ми забежки с дами бяха, когато дойдох в София на 18-19 години“, казва Иво.

Актьорът разкрива и какви са отношенията му с дъщерята на Христо Стоичков – Мика, с която преди време имаха връзка. „Честитихме си Коледа и след това Нова година. Заета я тя, роди си дете. Всеки от нас е щастлив за другия, радваме се на хубавите неща, които му се случват. Има някаква любов помежду ни и до ден днешен“, заявява Иво за бившата си любима.

Той коментира и има ли шанс с Мика отново да възродят връзката си и защо са се разделили. „Има твърде много история, която заобикаля и нея, и мен. История, която не искаме да събуждаме. Може би и двамата ни е страх. В отношенията ни се намесиха доста външни хора. Всички сякаш се чувстваха длъжни да си кажат своя коментар за връзката ни и може би това ни раздели“, споделя актьорът.

Иво Аръков открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Иво Аръков открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Той споделя също, че досега не е изневерявал на жената до себе си, когато е бил във връзка. „Когато съм във връзка, съм моногамен. Аз съм интровертен, събран в себе си. Това не ми е позволявало никога да изневерявам. Факт е, че съм голям флиртаджия, че обичам да се усмихвам и да съм чаровен. Пръскам харизма, но не бих изневерил. Мислейки за болката, която ще причиня на човека до мен, започва да ме боли и мен. Дори само като си го представям, ми става гадно“, казва актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар