Алекс Сърчаджиева разкри има ли нов мъж до себе си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева проговори за новото си гадже

От няколко дни из медийното пространство се появи новината, че Алекс Сърчаджиева излиза с млад колега. Актрисата е била забелязана в компанията на родения цели 10 години след нея актьор Боян Арсов. Момчето също като Александра работи в Сатиричния театър.

Алекс и младият й колега изгледали заедно премиерата на нов спектакъл с участието на техни колеги в Сатирата. А оттам се появиха и слуховете, че водещата на „Игри на волята“ има нов мъж до себе си. Слуховете гласят още, че въпреки че все още не може да прежали съпруга си Иван Ласкин, който си отиде от този свят преди няколко месеца, Алекс търси утеха в нови отношения с друг мъж.

След разпространилите се слухове за нов мъж в живота й, Сърчаджива й  реши да проговори за истинските си отношения със своя колега Боян Арсов. Водещата на „Игри на волята“ е категорична, че няма да има друг мъж в живота и Иван Ласкин е и ще бъде единствената й любов.

„Не съм гадже с Боян Арсов, ама, моля ви се, какви са тези глупости. И двамата играем в Сатиричния театър, затова ли ни свързват“, заявява Александра на въпроса дали по-младият й с 10 години колега е новата тръпка в живота й, пише „България днес“.

Сърчаджиева споделя, че Ласкин е единствената й любов и така ще бъде до края. „Няма да имам друга любов. Иван беше единствената и до края“, казва водещата на „Игри на волята“. Така тя  категорично отхвърля идеята, че скоро ще има нов мъж до себе си в близко бъдеще, предават от hotarena.net.

Алекс Сърчаджиева разкри има ли нов мъж до себе си колаж: hotarena.net

Алекс Сърчаджиева разкри има ли нов мъж до себе си колаж: hotarena.net

С думите си Александра отхвърля слуховете за ново гадже. Тя казва, че с Боян Арсов са само колеги и просто работят заедно. Двамата имат общо представление в Сатирата и именно там се запознават, но не са двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар