Матю Пери не иска продължение на „Приятели“ (Вижте какво сподели)

Матю Пери се страхува от продължението на "Приятели" сн. Инстаграм
0

Матю Пери категоричен, че „Приятели“ трябва да остане в миналото

Матю Пери се страхува от продължение на „Приятели“. През последните месеци няколко пъти чувахме от Дженифър Анистън, че екипът на култовия сериал „Приятели“ е готов и обсъжда възможността за продължение.

Това, разбира се, ни държеше живи и ни изпълваше с трепетно очакване. Но сега разбираме, че завръщането на сериала най-вероятно никога няма да се случи. Виновникът за това е самият Матю Пери, който винаги ще помним с ролята му на Чандлър Бинг. В интервю за изданието „Variety“ актьорът разкрива, че не просто не би искал да участва в нови серии на „Приятели“, но дори изпитва страх от това.

Опасенията са му, че „на никой няма да му пука“ за новите епизоди и това би обезличило сполучливия край на първите 10 сезона. „Не можем да го направим по-добре, защо изобщо да се опитваме“, смята Пери. Отделно от тези страхове, той пази и други тъмни спомени от снимачната площадка на „Приятели“.

Актьорът признава, че не помни как е снимал три от сезоните, защото е бил перманентно пиян или под влияние на хапчета. Пред „Variety“ той споделя, че винаги ще асоциира Чандлър Бинг с този си период. И това е втората голям причина да не иска да участва в римейк или продължение на „Приятели“, пише lifestyle.bg.

Матю Пери се страхува от продължението на "Приятели" сн. Инстаграм
Матю Пери се страхува от продължението на „Приятели“ сн. Инстаграм

След интервюто на Матю Пери обаче стана ясно, че все пак продължение на сериала ще има и той ще вземе участие в него. Първа новината потвърди Дженифър Анистън в профила си в социалната мрежа Инстаграм, като публикува снимка на всички приятели. След това същото направиха и Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

 

View this post on Instagram

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.