Сашка Васева разкри кой й помага да се издържа (+ Разведена ли е певицата?)

Гласувайте за статията

Сашка Васева се надява държавата да й отпусне придружител

Сашка Васева открехна завесата около личния си живот. Поп фолк изпълнителката призна защо не живее със съпруга си. В специално интервю Сашка разкри и кой й помага в ежедневието, както и финансово.

„Имам приятели, които ме закрилят. И мъжът ми помага, доколкото може. Той живее в Германия и поради тази причина не сме заедно“, отговаря Васева на въпроса с какви средства се издържа. Певицата обаче е категорична, че не се е развеждала със съпруга си. „Никога не сме се развеждали. Просто не обичам Германия. Децата си общуват с Христо. При запознанството ни той беше живял 20 години в немската държава. През 2000 г. се оженихме, значи от 40 години е в Германия. Германец си е“, споделя Сашка, пише „Уикенд“.

Певицата признава, че е „напълно здрава“, „като изключим големия проблем, който има с очите“. „Диагнозата ми е атрофия на зрителния нерв. Просто не виждам, а за огромно съжаление процесът е прогресиращ“, казва Васева. Тя разкрива, че в ежедневието й помагат нейните деца. „Децата ми помагат в домакинството и навън“, споделя певицата и допълва, че е кандидатствала за придружител, както и за инвалидна пенсия.

„Кандидатствала съм за придружител, водя някакви процедури… Подадох документи и за инвалидна пенсия, но не ме удовлетвориха получените проценти от ТЕЛК. Обжалвах, защото мисля, че е по-сложно заболяването ми. Отново ще се явя на комисия. Още не съм получавала пенсия – това ще стане, когато бъде завършена цялата процедура. Целта ми не е просто да взимам пари от държавата, искам придружител. Не ми се ще моите деца да ми асистират цял живот“, споделя Сашка.

Тя признава още, че никога не е подавала молба за смяна на името. „Аз съм си завинаги Сашка“, категорична е певицата.

Грешки

Васева не крие също, че е направила много грешки в кариерата си. „Направила съм големи грешки в кариерата си, които ми костваха много, макар да не бих казала, че се срамувам от тях. Грешно беше, че в момент, в който не намирах спонсори, реших да се завърна в кариерата с еротични фотосесии. Публиката ми тогава, уви, се промени от такава, която слуша музиката ми, стана такава, която мисли, че ще получи нещо от мен на участията ми.

Сашка Васева разкри кой й помага да се издържа сн. Фейсбук

Сашка Васева разкри кой й помага да се издържа сн. Фейсбук

Беше ми неприятно, обаждаха ми се само мъже с неприлични предложения. Дадох сбъркан сигнал и вместо да получа покани за рецитали, заваляха други, непристойни оферти“, откровена е Сашка за допуснатите грешки в кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар