Емо Чолаков разкри защо е станал водещ на „Един за друг“ (Какво още сподели?)

Емо Чолаков разкри защо е станал водещ на „Един за друг“ (Какво още сподели?)
1 (20%) 1 vote

Емо Чолаков разкри нови подробности за „Един за друг“

Ден преди големия старт на новия риалити формат „Един за друг“ водещият на предаването Емо Чолаков гостува в студиото на „На кафе“, за да предаде емоцията от това невероятно изживяване. „Участниците в „Един за друг“ са 12 двойки, общо 24 души. Не може да си представите колко сериозна организация е необходима, при положение, че това не е формат, в който те стоят затворени в една къща, изолирани от външния свят.

На нашите участниците всеки ден им се случват най-различни неща като изпитания и като риалити ситуации. Абсолютно всеки ден е различен и за тях, и за нас“, каза Чолаков в „На кафе“.

„И организационно, и като забавление, и като изпитания, и като задачи. От тази гледна точка нещо такова наистина не е правено и не е излъчвано досега в България. И всяко изпитание е от страшно по-страшно. Изпитанията са абсолютно различни. Нямат никакви допирни точки, изключително сложни, и за преминаване, и за изграждане.

Ако има някаква допирателна в тези изпитания, това е връзката между самите участници. Тоест във всяко едно те трябва да докажат връзката помежду си. Двойките в „Един за друг“ са подбирани със специален кастинг и имат много стабилни отношения, дори и най-младите. Имат различен съпружески стаж.

За разлика от другите риалити формати, които търсят интригата при нас идеята е участниците да излязат от него още по-сплотени. Забавлението върви ръка за ръка с любовта.

Емо Чолаков разкри защо е станал водещ на "Един за друг" сн. nova.bg

Емо Чолаков разкри защо е станал водещ на „Един за друг“ сн. nova.bg

Това, което ме мотивира да се включа в този формат, е неговият позитивизъм. Снимките бяха много тежки – започваха от ранни зори до 3:00 часа след полунощ, всеки ден без почивка. Екипът на предаването е невероятен, страхотни професионалисти, почувствах ги като семейство от самото начало. Посрещнаха ме сякаш сме се познавали цял живот“, разкри още Емо Чолаков пред Гала, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар