Фики Стораро се притеснява от женските образи в "Като две капки вода"

Фики Стораро гостува в студиото на "Здравей, България", за да разкаже повече за участието си в новия сезон на музикалното шоу "Като две капки вода". "Смятам, че "Като две капки вода" е уникално предаване и ще се радвам да бъда част от това шоу през новия сезон. Хората ще имат възможност да чуят отново как пея на английски. След хита "Издислав", предстои и продължението - "Десислав", шегува се Фики. "Учил съм в музикалното училище "Любомир Пипков" в София. Завършил съм "Поп и джаз пеене" и колкото и странно да звучи на хората, които не ме познават толкова отблизо, аз слушам много различна музика - харесвам Павароти, Лайнъл Ричи, Майкъл Болтън. Това са имена, от които винаги съм се учил. Първото ми изпълнение в "Като две капки вода" ще бъде на любим мой артист, но ще бъде голяма изненада", допълва той.

Притеснения

Фики обаче признава, че много се притеснява от женските образи, които ще трябва да имитира. "Женските образи ме притесняват. Ако ми се падне Шакира или Риана, не знам дали ще успея да се справя. Това ще е голямото предизвикателство за мен в шоуто. Бих се радвал, ако имам късмета да изпълня песен на Лайнъл Ричи или Том Джоунс", каза още поп фолк изпълнителят в студиото на "Здравей, България". И макар английският да не е силната му страна, Фики споделя, че знае други езици, сред които е турският. "Знам турски език, но с времето езикът се забравя, особено като не се говори много. Баща ми е голям фен на гръцката музика и владее много добре този стил на пеене. Без да знае и думичка на гръцки, той го изговаря много добре заради добрия си слух", разкрива изпълнителят.

Популярност

Според Фики неговата популярност се дължи на усилията, които полага в своята работа. "Моята популярност се дължи на това, че вече шеста година се радвам на голям успех като изпълнител благодарение на усилията, които полагам. От 5-годишен се занимавам с музика. Докато моите връстници са играели с играчки, аз вече съм свирел на пиано. Разбира се, по мое желание. Избрах пианото по примера на баща си. Много хубаво нещо е човек да може да свири", категоричен е той, пише nova.bg. [caption id="attachment_619888" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро се притеснява от женските образи в "Като две капки вода" сн. nova.bg Фики Стораро се притеснява от женските образи в "Като две капки вода" сн. nova.bg[/caption] Как ще се справи Фики Стораро в "Като две капки вода", предстои да видим на 24-ти февруари от 20:00 по Нова тв.