Съпругата на Шабан Шаулич проговори за загубата му

Съпругата на Шабан Шаулич проговори за загубата му
5 (100%) 3 votes

Гордана Шаулич още страда по Шабан

Гордана Шаулич, съпруга на Шабан Шаулич проговори за смъртта му. Музикантът загина в катастрофа миналата година, а съпругата му още се съвзема от случилото се.

За нея все още съпругът й е като жив. Тя помни и последните часове, когато били заедно.

„Станах преди него. Събудих го, той седна в дневната, яде, пи кафе и прочете вестниците си. Това бяха неговите сутрешни ритуали. А аз през това време отново проверих дали е подготвил всичко за пътуването, взел ли е дрехите, които му приготвих да облече и му напомних да си вземе цигарите и лекарствата.
Седяхме и разговаряхме за плановете за бъдещето. Всичко беше като толкова много пъти преди това. Целунахме се и го изпратих, а последния спомен, който имам запазен в главата си е как си слага шапката и излиза от входната врата, спомня си още тя.

И до днес тя не може да го прежали.

„Няма момент, в който да не ми липсва. За тази една година напълно се затворих. Не ходя никъде, а и нищо не се е случило, за да споделя с някого. Не ми се мисли как ще изживея всички дни, които ми предстоят, когато той не е до мен. Но се надявам, че животът ще ми носи хубави неща“, казва още Гоца.

Съпругата на Шабан Шаулич проговори за загубата му

Съпругата на хеу проговори за загубата му сн. Инстаграм

„Това, което много малко хора знаят, е, че Шабан беше много внимателен, не само като съпруг, но и като баща, син, приятел, колега. Винаги се стараеше да зарадва близките си с подаръци, а затова не му беше нужна причина. Беше тих и спокоен човек, който винаги наблюдаваше отстрани. Спомням си, че минаваха дни, в които просто ме наблюдаваше, докато не разбере, какво ми е нужно. Сега единственият подарък, който искам, е онзи, който никой не може да ми даде“, заяви още Гордана. И допълни, че все още не може да повярва, че Шабан я е напуснал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар