Анджелина Джоли съветва Тръмп за кризата в Сирия

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли съветва Тръмп по въпросите за Сирия

Анджелина Джоли съветва Доналд Тръмп по въпросите за Сирия. Актрисата, която е комисар по въпросите за бежанците към ООН, призова президента на САЩ да се застъпи за страната в конфликта в Близкия изток.

„Когато се борихме за освобождението на Европа по време на Втората световна война, ние направихме така, че собствените ни интереси да бъдат най-добре защитени и да спечелим най-голям успех. А когато Америка беше нападната на 11 септември много страни бяха солидарни с нас, защото ние бяхме спечелили тяхното приятелство“, каза още актрисата.

Тя сподели, че политиците предлагат избор между дипломатически интервенции „от типа, който съм виждала в Ирак и Афганистан“ и „да ги оставим да се оправят сами“.

Анджелина изнесе официален доклад, в който призова президента на САЩ да заеме страната на Сирия. Тя определи цената за бездействието на САЩ за твърде висока за арабската държава.
„Кога ще спрем, кога ще се застъпим за победените?“, пита още тя.

Самата Анджелина посети няколко пъти Сирия и посети част от лагерите за бежанци. Тя е ужасена от условията на живот там. Актрисата заяви, че е изключително потресена от случващото се и призова световните лидери да се намесят.

Джоли, която има шест деца с бившия си съпруг Брад Пит, говори открито за опустошителните последици от войната в Сирия. И призова Тръмп да предприеме действия за промяна, особено след като администрацията на президента ограничи общия брой имигранти допускани в страната до 30 000 на година.

Анджелина Джоли съветва Тръмп по въпроса за Сирия сн. Уикипедия

Анджелина Джоли съветва Тръмп по въпроса за Сирия сн. Уикипедия

Въпреки призивите на Анджелина пред членовете на съвета на ООН, засега гласът на актрисата е глас в пустиня. Още повече, че президентът Доналд Тръмп определено не й симпатизира. Той вече се подигра с Брад Пит след наградите „Оскар“, наричайки го „малък човек“. Също така порица и връчването на наградата за най-добър филм на „Паразит“ – комедията от Южна Корея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар