Доналд Тръмп скочи на Брад Пит: Малък човек! (Вижте как го унижи)

Гласувайте за статията

Президентът се заяде с актьора, който се пошегува в речта си на Оскарите

Доналд Тръмп не прощава на никого, дори и най-безобидните шеги. Президентът критикува не само лидерите на Демократическата партия и съперниците си, но и победителите на наградите Оскар.

На прицела на държавния глава по време на президентската  кампания попадна Брад Пит. Той изрази мнение, че никога не е бил фен на актьора е взе на подбив речта на спечелилият Оскар, която произнесе след връчването на наградата за най-добър актьор за поддържаща роля.

Доналд Тръмп н прощава на никого
Снимка: spletnik.ru

Тръм каза: „Що се отнася до Брад Пит никога не съм му бил голям фен. Той се изправи и произнесе речта на нищожния мъдрец. Той е малък човек.”

Много от интернет потребителите започнаха да се чудят защо президента захапа така Брад, Той е известен с това, че не говори по политически теми и не се меси в политиката. По-паметливите обаче си спомниха, че в своите благодарствени думи на Оскарите 2020 Пит си направи шега. С която явно засегна Доналд.

Брад заяви: „Казаха ми, че имам 45 секунди да кажа каквото имам. А това е точно с 45 секунди по-малко отколкото Сенатът даде на Джон Болтън миналата седмица.”

Да припомним, че Джон Болтън през 2018 г бе назначен за съветник на Тръмп по националната сигурност. Но само след година той бе уволнен от държавния глава на САЩ, който изтъкна, че е несъгласен по някои важни въпроси с него, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар